Menu

Ingredienser

+

Fiskekaker


Senegal har en stolt og lang fiskerihistorie. Denne retten er bare én i en lang rekke herlige retter dette landet kan by på. I Senegal er disse runde, små fiskekakene kjent som boulettes de poisson. Denne retten har røtter i både det franske og det senegalesiske kjøkkenet, og her utgjør de harmoni.

...

Fremgangsmåte

  1. Fiskekaker

    1. Ha vann, chili, paprika, salt, pepper og halvparten av eggene i en liten bolle. Bland godt sammen med visp.
    2. Legg brødet i en kjøkkenmaskin og blend til grove brødsmuler. Tilsett den andre halvdelen av eggene, fisk, persille, melk og hvitløkspuré, og blend til farsen blir fast.
    3. Form farsen til små, runde fiskekaker.
    4. Varm oljen i en stor stekepanne med slippbelegg. Vend fiskekakene i mel og så i resten av eggemassen, og sprøstek dem.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny