Ingredienser
Braiserte svineribber med kål og hylleblomst
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Svineribbe
Svineribbe
/kg
2.0 kg
0%
Spisskål
/kg
1.0 kg
0%
poteter, rå, i skiver
/g
500.0 g
0%
Vann
/l
1.0 l
0%
hylleblomstsaft
/dl
2.0 dl
0%
Sitronskall
/g
7.0 g
0%
Sitronsaft
/l
10.0 ml
0%
merian
/g
15.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Svineribbe
-
Svineribbe 2.0 kg
-
Spisskål 1.0 kg
-
poteter, rå, i skiver 500.0 g
-
Vann 1.0 l
-
hylleblomstsaft 2.0 dl
-
Sitronskall 7.0 g
-
Sitronsaft 10.0 ml
-
merian 15.0 g