Menu

Ingredienser

+

Sushiris

  • sushiris 6.0 dl
  • Mirin, risvin 1.0 dl
  • Sushieddik 100.0 dl
  • Salt 15.0 g

Koreansk chilimajones

Marinade

  • Japansk soya 100.0 ml
  • Sesamolje 40.0 ml
  • Lime, saft 40.0 ml
  • Go chu jang, Koreansk chilipasta 30.0 g

Pokebowl


Vi elsker bowls i alle mulige varianter, farger og fasonger. Akkurat denne har vi stappfull av både nydelige smaker og teksturer. En perfekt måte å bli kjent med våre nyttige NoBeef Slices fra The Vegetarian Butcher.

...

Fremgangsmåte

  1. Sushiris

    • Kok risen etter anvisningene
    •  Bland sammen salt, mirin og eddik. 
    • Legg den nykokte risen i en form og fordel smaksettningen på toppen, bland forsiktig med en tresleiv.
    • Dekk den smaksatt ris med plastfolie og la trekke i 30 minutter før bruk
  2. Koreansk chilimajones

    • Bland sammen alle ingredienser og sett kjølig
  3. Marinade

    • Bland sammen marinaden og stell til siden
  4. Pokebowl

    • Start med å blande alle ingrediensene til chilimayoen. Avkjøl.
    • Del avokadoene i to, fjern kjernen og fjern avokadohalvene fra skinnet. Brenn av avokadohalvene med en gassbrenner og skjær deretter i tynne skiver.
    • Ha risen i bunnen av en fin bolle og topp med løk, kimchi, soyabønner, reddiker, limehalvdel og sotet avokado.
    • Brun The Vegetarian Butcher NoBeef-slices i matolje i ca. 2 minutter.
    • Vend sammen med marinaden. Legg NoBeef-slices i bollen, ha på litt chilimayo og dryss over sesamfrø. Avslutt med koriander.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny