Menu

Ingredienser

+

Sushiris

  • sushiris 6.0 dl
  • Mirin, risvin 1.0 dl
  • Sushieddik 100.0 dl
  • Salt 15.0 g

Koreansk chilimajones

Marinade

  • Japansk soya 100.0 ml
  • Sesamolje 40.0 ml
  • Lime, saft 40.0 ml
  • Go chu jang, Koreansk chilipasta 30.0 g

Pokebowl

  • Biffstrimler 600.0 g
  • Kimchi 0.5 kg
  • Vårløk 5.0 stk
  • Avocado 5.0 stk
  • Redikker 50.0 g
  • Bønner, edamame, skrelte 300.0 g
  • Sesamfrø 20.0 g
  • Lime 5.0 stk
  • Koriander, frisk

Vi elsker bowls i alle mulige varianter, farger og fasonger. Akkurat denne har vi stappfull av både nydelige smaker og teksturer. Enkel å variere med det slags protein du ønsker, kjøtt, fisk, fugl eller plantebasert

...

Fremgangsmåte

  1. Sushiris

    • Kok risen etter anvisningene
    •  Bland sammen salt, mirin og eddik. 
    • Legg den nykokte risen i en form og fordel smaksettningen på toppen, bland forsiktig med en tresleiv.
    • Dekk den smaksatt ris med plastfolie og la trekke i 30 minutter før bruk
  2. Koreansk chilimajones

    • Bland sammen alle ingredienser og sett kjølig
  3. Marinade

    • Bland sammen marinaden og stell til siden
  4. Pokebowl

    • Start med å blande alle ingrediensene til chilimayoen. Avkjøl.
    • Del avokadoene i to, fjern kjernen og fjern avokadohalvene fra skinnet. Brenn av avokadohalvene med en gassbrenner og skjær deretter i tynne skiver.
    • Ha risen i bunnen av en fin bolle og topp med løk, kimchi, soyabønner, reddiker, limehalvdel og sotet avokado.
    • Brun biffstrimler i matolje i ca. 2 minutter.
    • Vend sammen kjøttet med marinaden. Legg biffstrimlene i bollen, ha på litt chilimayo og dryss over sesamfrø. Avslutt med koriander.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny