Ingredienser
Steinsopp Risotto med pinnekjøtt og granateple
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Soppristotto
Sopp, tørket
/g
20.0 g
0%
Olivenolje
/l
15.0 ml
0%
gul løk, hakket
/stk
1.0 stk
0%
Timian, fersk
/g
10.0 g
0%
Knorr Primerba Hvitløk Krydderpasta 2 x 340 g
/kg
10.0 g
0%
Risottoris
/g
300.0 g
0%
Hvitvin
/l
3.0 dl
0%
Smør
/kg
20.0 g
0%
Parmesanost, revet
/g
50.0 g
0%
Rester av pinnekjøtt
/g
500.0 g
0%
Granateplekjerner, frosne
/g
50.0 g
0%
Timian, fersk
/g
0.0 g
0%
Sitron
/stk
0.0 stk
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Soppristotto
-
Sopp, tørket 20.0 g
-
Olivenolje 15.0 ml
-
gul løk, hakket 1.0 stk
-
Timian, fersk 10.0 g
-
Risottoris 300.0 g
-
Hvitvin 3.0 dl
-
Smør 20.0 g
-
Parmesanost, revet 50.0 g
-
Rester av pinnekjøtt 500.0 g
-
Granateplekjerner, frosne 50.0 g
-
Timian, fersk
-
Sitron
-
Salt Og Pepper