Menu

Ingredienser

+

Kalveskank

Marinade


Knorr Professional Fond Kalv i følge med det danske Kokkelandslaget. Brasert kalveskank smaker skikkelig godt med en saftig eplebasert marinade.

...

Fremgangsmåte

  1. Kalveskank

    1. Skanken renses for urenheter og saltes lett over det hele.
    2. Deretter brunes kjøttet i stekeovnen ved 250 grader i 30 minutter. Skru deretter ned temperaturen til 125 grader og tilsett grønnsaker, eplejuice, fond og krydderurter. Hell eventuelt på litt vann til 2/3 av kjøttet er dekket.
    3. La kjøttet brasere i nesten 3 timer, til det er helt mørt.
  2. Marinade

    1. Sil fonden og reduser til kun halvparten er igjen.
    2. Den svarte hvitløken blendes sammen med fonden og smakes til med MAILLE Epleeddik, smør og salt. Kjøttet pensles med marinaden og pyntes med urter.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny