Ingredienser
Bulgogi
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bulgogi:
Oksekjøtt, tilberedt, strimlet
/g
1.5 kg
0%
Ketjap Manis
/l
1.0 dl
0%
Sesamolje
/l
0.5 dl
0%
gul løk, hakket
/kg
200.0 g
0%
Rød chili, finhakket
/g
10.0 g
0%
Pak Choi (salat)
/kg
500.0 g
0%
Sesamfrø
/kg
40.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bulgogi:
-
Oksekjøtt, tilberedt, strimlet 1.5 kg
-
Ketjap Manis 1.0 dl
-
Sesamolje 0.5 dl
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
Rød chili, finhakket 10.0 g
-
Pak Choi (salat) 500.0 g
-
Sesamfrø 40.0 g