Ingredienser
Entrecote med sherrysaus og glasert delikatesseløk
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Entrecote
Entrecôte
/g
2.0 kg
0%
Rapsolje
/
1.0 dl
0%
Smør
/kg
50.0 g
0%
Timian, fersk
/g
10.0 g
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Glasert delikatesseløk
Delikatesseløk
/g
500.0 g
0%
Olivenolje
/
0.0
0%
Sukker
/dl
0.1 dl
0%
Vann
/dl
2.0 dl
0%
1 Klype Salt
/
0.0
0%
Sherrysaus
Sjalottløk, finkuttet
/g
100.0 g
0%
Hvitløk, finkuttet
/kg
10.0 g
0%
Rødvin
/l
2.0 dl
0%
Timian, fersk
/g
10.0 g
0%
1 Klype Salt
/
0.0
0%
Litt Olivenolje
/
0.0
0%
1 Ts Sitronsaft
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Entrecote
-
Entrecôte 2.0 kg
-
Rapsolje 1.0 dl
-
Smør 50.0 g
-
Timian, fersk 10.0 g
-
Salt Og Pepper
Glasert delikatesseløk
-
Delikatesseløk 500.0 g
-
Olivenolje
-
Sukker 0.1 dl
-
Vann 2.0 dl
-
1 Klype Salt
Sherrysaus
-
Sjalottløk, finkuttet 100.0 g
-
Hvitløk, finkuttet 10.0 g
-
Rødvin 2.0 dl
-
Timian, fersk 10.0 g
-
1 Klype Salt
-
Litt Olivenolje
-
1 Ts Sitronsaft