Menu

Ingredienser

+

Fiskekaker

Remulade

Salat


Vi elsker fiskekaker. Det er en rett etter vår smak, for den er både god og bidrar til å redusere mengden mat vi kaster. Fiskekaker har alltid vært brukt til å spise restene av gårsdagens fiskemiddag på en lekker måte. For hvem elsker ikke en sprøstekt fiskekake med lekker dipp og litt sitron? Kjært barn har mange navn. Det er bare å nevne Satsumage, Chiftele de peste, Bacalhal osv.

...

Fremgangsmåte

  1. Fiskekaker

    1. Skjær fisken i mindre biter.
    2. Kjør fisken i kjøkkenmaskinen sammen med litt salt, halvparten av eggene og paprikapuré til en grov konsistens (farsen må ikke være for fin).
    3. Tilsett hvetemel i farsen og la den hvile 1 time kjølig.
    4. Finhakk krydderurtene og bland dem inn i farsen.
    5. Form farsen til fiskekaker, vend dem i egg og paner dem.
    6. Kakene stekes i flytende margarin til de er gylne og sprø.
  2. Remulade

    1. Bland pickles, majones og estragon til en grov remulade.
    TIPS! Finhakk pickles før det hele røres sammen hvis du ønsker en finere remulade.
  3. Salat

    1. Agurken skylles og kjernene fjernes.
    2. Løken skrelles og skjæres i fine strimler.
    3. Mynten finhakkes og blandes i.
    4. Vinaigrette vispes med Umami.
    5. Dressing, rosépepper og grønt blandes og serveres til fiskekakene.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny