Ingredienser
Laks med grønnsakstenger og dipp
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Laks
Laksefilet
/kg
1.5 kg
0%
Brokkolibuketter
/g
300.0 g
0%
Blomkålbuketter
/g
300.0 g
0%
Agurk, i staver, skrelt
/g
200.0 g
0%
Reddik, i staver
/g
200.0 g
0%
Gulrot, i staver, skrelt
/g
200.0 g
0%
Smør
/kg
100.0 g
0%
Gressløk
/kg
40.0 g
0%
Sitronskall
/g
15.0 g
0%
Sitronjuice
/dl
1.0 cl
0%
Persille, hakket
/g
30.0 g
0%
Nypoteter
/g
800.0 g
0%
Salt
/
0.0
0%
Sitronpepper
/
0.0
0%
1 Sitron Delt I 10 Båter
/
0.0
0%
Unused/Remaining Ingredients
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Laks
-
Laksefilet 1.5 kg
-
Brokkolibuketter 300.0 g
-
Blomkålbuketter 300.0 g
-
Agurk, i staver, skrelt 200.0 g
-
Reddik, i staver 200.0 g
-
Gulrot, i staver, skrelt 200.0 g
-
Smør 100.0 g
-
Gressløk 40.0 g
-
Sitronskall 15.0 g
-
Sitronjuice 1.0 cl
-
Persille, hakket 30.0 g
-
Nypoteter 800.0 g
-
Salt
-
Sitronpepper
-
1 Sitron Delt I 10 Båter