Menu

Ingredienser

+

Lettsaltet torsk

  • Torskefilet uten skinn 1.0 kg
  • Salt 50.0 n/a
  • Sukker 10.0 n/a

Fløtesaus


Klassisk fiskerett som får en herlig julesmak av krydderpepper og skånsk sennep. God fløtesaus binder retten sammen. 

...

Fremgangsmåte

  1. Lettsaltet torsk

    • Gni fisken inn med salt og sukker. Pakk inn i plast og sett i kjøleskapet 12 timer. 
    • Skyll av fisken og bak den i ovnen 120 ºC under plastfilm til en kjernetemp på 50 ºC.
    .
  2. Fløtesaus

    • Kok opp Rama Professional Mat 15%. Rør ut MAIZENA Maisstivelse i vannet og jevn ut fløten. Smak til med salt.
    • Server med støtt krydderpepper, kokte grønne erter og skånsk grov sennep.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny