Menu

Ingredienser

+

Laks

Nudelsalat

Soyamajones

Til servering

  • Lime, i båter 10.0 stk
  • Koriander, frisk 24.0 g
  • Sesamfrø 15.0 g

Miso lages av gjærede soyabønner, og brukes vanligvis i dashi, japansk buljong eller misosuppe. Her har vi i stedet brukt den som dekke på laksen. Til laksen serveres en lunken nudelsalat og kremet soyamajones.

...

Fremgangsmåte

  1. Laks

    1. Forvarm ovnen til 100°C. Legg laksen på oljet stekeplate. Blend miso, ingefær og limeblader. Spe med vann til en kremet konsistens og dekk toppen av laksen med misoblandingen. Bak laksen i ovnen til den har en kjernetemperatur på 50°C.
  2. Nudelsalat

    1. Legg nudlene i bløt i varmt vann i 5 minutter. La deretter nudlene renne av. Bland olje, hvitløkspuré, vinaigrette og salt. Vend løk, bønner og dressing sammen med nudlene.
  3. Soyamajones

    1. Bland majones, soya og eddik.
  4. Til servering

    1. Anrett laksen og pynt med lime, finstrimlet koriander og sesamfrø. Server med nudelsalaten og soyamajonesen.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny