Menu

Ingredienser

+

Dippsaus til Crispy pinnekjøtt

Tilbehør

  • Rester av pinnekjøtt 600.0 g
  • Purreløk, skivet
  • Gulrot
  • Agurk
  • Koriander, frisk
  • Pannekaker til crispy duck 10.0 st

Har du pinnekjøtt til overs? Bruk det isteden for andekjøtt og lag en crispy pinnekjøtt wrap!

...

Fremgangsmåte

  1. Dippsaus til Crispy pinnekjøtt

    Kok opp Hoisinsaus, Hellmans Vinaigrette sesam soy og vann sammen med de øvrige ingrediensene. La det småkoke i 4-5 minutter til sausen har fått passe tykk konsistens.
  2. Tilbehør

    Rester av pinnekjøttet plukkes/rives av beina og i mindre biter. Fres disse lett i panna så de blir crispy og sprø. Vend gjerne inn litt av sausen mot slutten av stekingen så de får litt av den gode smaken.Kutt fine strimler av Vårløk, agurk og gulrot, plukk koriander i fin størrelse.
    Varm deretter opp vann i en kasserolle for å dampe pannekakene. Har du ikke en bambusdamper, kan du fint bruke en vanlig damper. Et annet alternativ er å bruke mikrobølgeovnen.  Anrett på fat og i skåler klar for servering; plukk og miks.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny