Ingredienser
Potet- og purreløksuppe med trøffel og sprøstekt bacon
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Potet og Purresuppe
Mandelpotet
/g
1.2 kg
0%
Purreløk, skivet
/g
400.0 g
0%
Hvitløksfedd
/st
2.0 st
0%
Rapsolje
/g
30.0 g
0%
Vann
/l
1.5 l
0%
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Trøffelolje
/g
10.0 g
0%
Bacon, røkt
/kg
200.0 g
0%
Gressløk
/g
20.0 g
0%
Trøffel, fersk
/kg
30.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Potet og Purresuppe
-
Mandelpotet 1.2 kg
-
Purreløk, skivet 400.0 g
-
Hvitløksfedd 2.0 st
-
Rapsolje 30.0 g
-
Vann 1.5 l
-
Salt Og Pepper
-
Trøffelolje 10.0 g
-
Bacon, røkt 200.0 g
-
Gressløk 20.0 g
-
Trøffel, fersk 30.0 g