Menu

Ingredienser

+

Potet og Purresuppe


En jevn og glatt potet og purresuppe som er lett å elske og som bare blir enda deiligere hvis den toppes med trøffel og sprøstekt bacon

...

Fremgangsmåte

  1. Potet og Purresuppe

    1. Slik gjør du:

    - Skjær potetene i små biter. Skjær purren i strimler og hvitløken i tynne skiver.
    - Fres poteter og løk uten å brune dem. Tilsett vann og buljong. La det koke i ca. 20 minutter.
    - Tilsett Piske og kok i ytterligere 10 minutter.
    - Bland suppen, den trenger ikke å være helt glatt. Smak til med eddik, trøffelolje, salt og pepper.
    - Skjær bacon i strimler og stek til de er sprø. Legg deretter på tørkepapir, slik at fettet renner av.
    - Server suppen med bacon, gressløk og revet fersk trøffel.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny