Menu

Ingredienser

+

Reindyrfilet

  • Reinsdyrfilet
  • Salt Og Pepper

Skogsoppsaus

Fløtegratinerte poteter


Krydre reinsdyrsfileten med Knorr Pepper Puré for en fyldigere peppersmak!

...

Fremgangsmåte

  1. Reindyrfilet

    1. Gni kjøttet inn med salt og pepper.
    2. Brun kjøttet i pannen og stek det ferdig i ovnen på 180 grader i ca 10 min.
  2. Skogsoppsaus

    1. Ha vann, Knorr soppfond og Knorr skogsopppulver i en kjele og kok opp.
    2. Smak til med gele, Knorr fraiche, salt og pepper.
  3. Fløtegratinerte poteter

    1. Del potetene i skiver, ha de i en form.
    2. Lag en blanding med Knorr piske, Knorr hvitøkspuré, salt og pepper.
    3. Hell blandingen over potetene og stek i ovnen på 200 grader i ca 30 min.
    4. Ha over revet ost og stek i ytterligere 15 min.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny