Ingredienser
Sei med søtpotet- og gulrotstappe
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Fisk
Seifilet
/g
1.3 kg
0%
Saus
Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L
/kg
40.0 g
0%
Vann
/l
0.5 l
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2 x 2 kilo
/kg
15.0 g
0%
Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g (delistet)
/kg
10.0 g
0%
Stappe
Søtpotet
/g
1.0 kg
0%
Gulrot
/kg
2.0 kg
0%
Vann
/l
5.0 l
0%
Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm
30.0 g
0%
Rama Professional Flytende margarin, melkefri 4x2,5 L
/l
0.3 dl
0%
Løkblanding
Purreløk
/kg
200.0 g
0%
Stangselleri
/kg
167.0 g
0%
Spinat, renset
/g
200.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Fisk
-
Seifilet 1.3 kg
Saus
-
Vann 0.5 l
Stappe
-
Søtpotet 1.0 kg
-
Gulrot 2.0 kg
-
Vann 5.0 l
-
Knorr Umami (Allkrydder) 1kgm 30.0 g
Løkblanding
-
Purreløk 200.0 g
-
Stangselleri 167.0 g
-
Spinat, renset 200.0 g