Menu

Ingredienser

+

Metode

  • SHERRYEDDIK MAILLE flaske 500ml 250.0 ml
  • Muscovadosukker, lyst 140.0 g
  • Til Servering:
  • Laksefilet 1.2 kg
  • Spisskål 500.0 g
  • Sitron 2.0 stk
  • Smør 80.0 g
  • Timian, fersk 3.0 g
  • Salt Och Pepper

Bruk denne enkle saus til stekt eller grillet laks som her eller alternativt slå litt eddiksglace over vaniljeis med jordbær. MAILLE Sherryeddik er lagrat på eikefat!

...

Fremgangsmåte

  1. Metode

    • Bland eddik og råsukker i en kjele, la det småkoke til en sirup. Hvis sirupen blir for tykk, fortynnes den med 1 ts vann.
    • Dekk bunnen av en kjele med litt vann og tilsett smør, kål, sitronzest og timian. La det småkoke til kålen er mør. Krydre med salt og pepper.
    • Stek laksen i litt olje over moderat varme og smak til med salt og pepper.
    • Server laks med kål og eddiksglace.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny