Menu

Ingredienser

+

Piggvar

  • Smør 100.0 g
  • Rapsolje 30.0 g
  • Piggvar, hel 2500.0 g

Løk

  • Vårløk 400.0 g
  • Løk, små med grønt 500.0 g
  • Gressløk 200.0 g
  • Smør 150.0 g
  • Vann 300.0 ml
  • Salt 25.0 g

Saus


Knorr Professional Kyllingfond a la Kokkelandslaget. Denne retten inneholder tre varianter av løk for å forbedre den delikate smaken og den faste teksturen til piggvaren.

...

Fremgangsmåte

  1. Piggvar

    1. Fisken fileteres og skjæres i stykker av ca. 100 g. Stekes i olje på høy varme på begge sider, og glaseres deretter ferdig i smør.
  2. Løk

    1. Del vårløken på langs og skyll godt. Stek vårløken på begge sider i varm olje. 
    2.  Skjær småløken i to og stek i tørr panne til den er helt svart på snittsiden. Avkjøl og del i båter. 
    3. Skrell rødløken og stek den hel i smør, vann og salt til den er helt myk.
  3. Saus

    1. - Brun smøret og la det avkjøles. -
    2. Bland fløten med Knorr Professional Kyllingfond og varm opp forsiktig. 
    3.  Ha i det brunede smøret litt om gangen mens du rører. 
    4. Smak til med salt og sitronsaft og skum sausen rett før servering.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny