Ingredienser
Svineribbe med løkvariasjon og yoghurtsaus
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Svineribbe:
Svineribbe
/kg
3.0 kg
0%
Salt
/kg
240.0 g
0%
Rapsolje
/l
50.0 ml
0%
Smør
/kg
50.0 g
0%
Grillet vårløk:
Vårløk
/g
300.0 g
0%
Kokt løkskall:
Løkskall fra salatløk
/stk
30.0 stk
0%
Vann
/l
2.0 dl
0%
Smør
/kg
100.0 g
0%
Soyasyltede sjalottløk:
Ketjap Manis
/l
50.0 ml
0%
Yoghurtsaus:
Sjalottløk
/g
100.0 g
0%
Purreløk
/kg
50.0 g
0%
Hvitløk
/g
20.0 g
0%
Timian, fersk
/g
100.0 g
0%
Svart pepper, hel
/stk
10.0 stk
0%
Rapsolje
/l
20.0 ml
0%
Yoghurt, naturell
/l
75.0 ml
0%
Salt
/kg
20.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Svineribbe:
-
Svineribbe 3.0 kg
-
Salt 240.0 g
-
Rapsolje 50.0 ml
-
Smør 50.0 g
Grillet vårløk:
-
Vårløk 300.0 g
Kokt løkskall:
-
Løkskall fra salatløk 30.0 stk
-
Vann 2.0 dl
-
Smør 100.0 g
Soyasyltede sjalottløk:
-
Ketjap Manis 50.0 ml
Yoghurtsaus:
-
Sjalottløk 100.0 g
-
Purreløk 50.0 g
-
Hvitløk 20.0 g
-
Timian, fersk 100.0 g
-
Svart pepper, hel 10.0 stk
-
Rapsolje 20.0 ml
-
Yoghurt, naturell 75.0 ml
-
Salt 20.0 g