Menu

Ingredienser

+

Brûlèe


Creme Brûlée er en klassisk fransk dessert med brent sukker. Desserten er god og serveres vanligvis i porsjoner. Her er en variant som ikke trenger å bli bakt i ovnen, og det er derfor lett å lage til mange. Prøv å smaksette brûléen med for eksempel kaffe og kardemomme, appelsin og kanel eller anis.

...

Fremgangsmåte

  1. Brûlèe

    1. Kok Knorr Piske 31%, melk, sitronskall og frisk hakket timian på moderat varme. Sett til side og la fløtemelken trekke i 30 minutter.
    2. Bland CARTE D'OR Crème Brûlée tørrvare med en del av fløtemelken. Ha deretter fløtemelken i en gryte, og la alt småkoke på moderat varme i 2 minutter under omrøring.
    3. Sil bort sitronskall og timian og porsjonèr CARTE D'OR Crème Brûlée i former. La dem avkjøles i kjøleskapet.
    4. Ta desserten ut av kjøleskapet ca 30 minutter før servering. Strø rørsukker over dessertene og karamelisèr dem med en propanbrenner. Serveres omgående!
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny