Menu

Ingredienser

+

Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk

Gulrot- og appelsinsalat


En lettkokt fiskegryte med mye smak som varmer hjertet i vintermørket. Server med nykokt ris og en frisk appelsin- og gulrotsalat. Retten kan også lages vegansk. Bare bytt ut fisken med for eksempel vegetariske kyllingbiter fra The Vegetarian Butcher.

...

Fremgangsmåte

  1. Tomat- og kokosgryte med lime, søtpoteter, paprika og fisk

    1. Stek løken til den er myk. Tilsett hvitløkspuré, tomat, kokosmelk, vann, laurbærblad, salt og grønnsaksbuljong. Kok opp og tilsett poteter og søtpoteter i terninger. La småkoke i 10 minutter til potetene mykner.
    2. Tilsett paprika og smak til med lime. La koke i et minutts tid til. Tilsett fisken og la den dampe klar under lokk.    Ved servering:Pynt retten med kokosflak og frisk koriander. Gjør retten komplett med en frisk gulrot- og appelsinsalat og perfekt kokt ris.
  2. Gulrot- og appelsinsalat

    Bland soyabønnene med gulrøtter, appelsin, hakket koriander og Hellmanns sitrusvinaigrette. Smak til med salt og pepper. Topp med ristede sesamfrø.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny