Ingredienser
Vegetarschnitzel med kapers og stekte potetkuler
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Schnitzel:
Poteter, skrelt
/g
375.0 g
0%
Gulrot
/kg
250.0 g
0%
gul løk, hakket
/kg
125.0 g
0%
Gul løk i små terninger
/g
200.0 g
0%
Byggryn
/g
0.75 kg
0%
MAIZENA Snowflake, modifisert stivelse 2 x 2 kg
/kg
2.0 g
0%
Timian, tørket
/g
100.0 g
0%
Kapers
/g
100.0 g
0%
Egg
/kg
200.0 g
0%
Strøkavring
/g
0.6 kg
0%
Potetkuler:
Potetkuler
/g
1.5 kg
0%
Flaksalt
/g
5.0 g
0%
Løksjy:
Gul løk, skrelt og skivet
/g
0.8 kg
0%
Vann
/l
1.0 l
0%
Balsamicoeddik
/l
0.1 dl
0%
Knorr Professional Middelhavsurter Puré 750g - delistet!
/kg
20.0 g
0%
Fritert persille:
Persilleblad, strimlet
/g
40.0 g
0%
Frityrolje
/l
5.0 dl
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Schnitzel:
-
Poteter, skrelt 375.0 g
-
Gulrot 250.0 g
-
gul løk, hakket 125.0 g
-
Gul løk i små terninger 200.0 g
-
Byggryn 0.75 kg
-
Timian, tørket 100.0 g
-
Kapers 100.0 g
-
Egg 200.0 g
-
Strøkavring 0.6 kg
Potetkuler:
-
Potetkuler 1.5 kg
-
Flaksalt 5.0 g
Løksjy:
-
Gul løk, skrelt og skivet 0.8 kg
-
Vann 1.0 l
-
Balsamicoeddik 0.1 dl
-
Knorr Professional Middelhavsurter Puré 750g - delistet! 20.0 g
Fritert persille:
-
Persilleblad, strimlet 40.0 g
-
Frityrolje 5.0 dl