Menu

Ingredienser

+

Brûlèe


Tradisjonelle desserter med innvandrerpåvirkning kombinert med rik tilgjengelighet av rørsukker har skapt et bredt utvalg av søte bakverk og desserter i Brasil. Creme Brûlée er opprinnelig en klassisk fransk vanilje krem dessert med sparken karamell. Her er en variant som ikke trenger å bli bakt i ovnen, og det er derfor det er flott å lage mange. Prøv å smakssette Creme Brûleé med smaker som appelsinskall og kanel, anis, ingefær eller sitron og timian.

...

Fremgangsmåte

  1. Brûlèe

    1. Kok opp Piske, melk, kaffebønner og kardemommefrø på moderat varme, la det småkoke i noen minutter. Sett til side og la fløtemelken trekke i 30 minutter.
    2. Bland Crème Brûlée-pulver med en del av fløtemelken, og ha deretter fløtemelken i en gryte. Småkok alt sammen på moderat varme i 2 minutter under konstant omrøring.
    3. Sil av kardemomme og kaffebønner. Tilsett deretter Crème Bruléen og la dem avkjøle i kjøleskapet.
    4. Ta dessertene ut av kjøleskapet ca 30 minutter før servering. Dryss rørsukker på toppen og karamelisèr dem med en propanbrenner. Serveres umiddelbart!
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny