Server årets julemat på fine fat og tilby gjestene en intim juleopplevelse med smaker fra Norden samt resten av verden. Oppskriftene er komponert av Daniel Müllern og her blandes kjøtt og fisk med grønt og søtt. Med flere grønnsaksretter på menyen, samt småretter istedenfor buffet, bidrar du i tillegg til en mer bærekraftig opplevelse.
Meny
Protein
- Eple- og pepperrotsild
- Bloody Mary sild
- Vegetarisk curry”svild”
- Deviled Eggs med hummer
- Pastramilaks med syltede grønnsaker og yoghurt.
- Lettsaltet kokt torsk med krydderpepper, skånsk sennep og erter
- Grillede spareribs korean style
- Vegetariske boller ”No meatballs”
- Dypp i gryta - krydrete kyllingbuljong med frikadeller og grillet brød
- Lun pepperglasert roastbiff med grov curryremulade og sprøstekt løk
Grønt
- Bakt sellerirot med sprøtt skall, grønkål og miso
- Stekt og sennepsmarinert blomkål med ras el hanout
- Coleslaw med rødkål, ingefær og appelsin
- Sesamstekt grønnkål og brokkoli
- Grillede rødbeter med røkt ferskost og ristede frø
- Sotet hvitkål med eddiksirup
Søtt
- Panna cotta ris à la Malta med bringebærkompott
- Karamellisert crème brûlée med appelsin og kanel
- Sjokolademousse med brente mandler og fiken
Jul på bordet – Fisk, kjøtt & grønt
Last ned folderen ”Jul på bordet – Fisk, kjøtt & grønt” for alle oppskrifter, og ha en ekte velsmakende jul!